Nikon Owner Magazine

Nikon Owner on neljästi vuodessa ilmestyvä kansainvälinen julkaisu, jonka tarkoitus on yhdistää Nikon-omistajat ja tarjota heille ainutlaatuisia ilmaistarjouksia, joiden avulla he voivat lisätä kiinnostustaan valokuvausta kohtaan ja kehittää taitojaan.

Innostava ja informatiivinen lehti sisältää uutisia, Nikon-laitteiden arvosteluja tunnetulta valokuvaajalta ja kirjailijalta Simon Staffordilta, lukijoiden omia portfolioita sekä inspiroivia valokuvia maailman johtavilta ammattilaisilta. Nikon Owner on silta teorian, käytännön ja teknisen osaamisen välillä.

Nikow Owner -valokuvauslehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää neljä noin 60-sivuista numeroa.

Kuvaus

Nikon Owner -lehden logo

Nikon Owner Magazine on kansainvälinen valokuvauslehti, jonka tarkoitus on yhdistää Nikon-kameroiden omistajat sekä tarjota heille ilmaistarjouksia, joiden avulla he voivat kehittää valokuvaustaitojaan ja saada uutta tietoa Nikonin tuotteista. Lontoossa toimitettu Nikon Owner on omistautunut tarjoamaan lukijoilleen kaikki tuoreimmat uutiset sekä arvovaltaiset Nikon-laitteiden arvostelut, joita kirjoittaa maineikas valokuvaaja ja toimittaja Simon Stafford. Lisäksi lehdessä on lukijoiden portfolioita ja inspiroivia kuvia maailman johtavilta Nikon-ammattilaisilta.

Arktisten alueiden kylmyydestä vihreimmille niityille ja uskomattomista panoraamista kasvin lehden mikroskooppisen tarkkoihin yksityiskohtiin. Nikon Owner on ainutlaatuinen valokuvausjulkaisu, joka on sekä inspiroiva että informatiivinen.

Upeiden kuvien, valaisevien artikkelien ja Nikon-laitteiden arvostelujen avulla se tarjoaa sillan teorian ja käytännön, teknisen osaamisen sekä saavutusten välille. Tilaus sisältää myös alennuksia monenlaisista valokuvauskursseista, mikä tekee siitä Nikon-omistajan ykköslehden. Se on runsas ja upea, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka toivottaa sinut unohtumattomien valokuvien maailmaan.

Lehden lisäksi Nikon Owner -lehden tilaus antaa sinulle pääsyn lukijoiden keskustelufoorumille, lisäsisältöön ja arvosteluihin, sekä puhelinpalveluun, jossa teknisiin kysymyksiin vastaavat muun muassa lehden tekninen johtaja ja juhlittu valokuvaaja-kirjailija Simon Stafford.

Tämä ja kaikki muuta odottavat Nikon Owner -lehden kansien välissä!

Tilaajan edut

  • Upea, nelivärinen ja 60-sivuinen aikakauslehti neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna
  • Mahdollisuus ladata kaikki aiemmin ilmestyneet numerot
  • Vain tilaajille tarkoitettu verkkopalvelu, jossa keskustelupalsta, teknisten laitteiden arvosteluja, tapahtumia ja oma kuvagalleria
  • Simon Staffordin tekninen puhelinpalvelu: ilmaista konsultaatiota ja käyttötukea yhdeltä maailman parhaalta Nikon-asiantuntijalta
  • Erikoistarjouksia valokuvauskursseista ja muita tarjouksia monenlaisilta yrityksiltä

Nikon

Nikon on japanilainen elektroniikka-alan valmistaja, joka keskittyy optiikkaa hyödyntävien tuotteiden valmistamiseen. Parhaiten se tunnetaan kameroistaan, mutta niiden lisäksi se valmistaa muun muassa kiikareita, mikroskooppeja, silmälaseja ja erilaisia valokuvaustarvikkeita, kuten salamoja ja objektiiveja. Nikon on osa Mitsubishi Corporation -yritysryhmää.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Nikon-laitteiden omistajille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Nikon Owner Magazine

Päätoimittaja

Gray Levett

Ensimmäinen numero

marraskuussa 2000

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram