Muscular Development

Muscular Development on yhdysvaltalainen kehonrakennuslehti, joka tarjoaa viimeisintä tieteellistä tietoa kehonrakennuksesta, harjoittelusta ja ravitsemuksesta. Lehteä kirjoittavat lääkärit ja alan arvostetuimmat asiantuntijat. Sen joka numero on täynnä vinkkejä treenaamiseen ja lisäravinteisiin, jotka auttavat rakentamaan voimakkaammaan ja terveemmän vartalon sekä suorittamaan maksimaalisella kyvyllä.

MD tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa täyttä asiaa kehonrakennuksesta!

Kuvaus

Muscular Development logo

Muscular Development (MD) on yhdysvaltalainen kuntoilu- ja kehonrakennuslehti, jota on julkaistu vuodesta 1964 lähtien. Sen perusti Bob Hoffman. Perustamisesta lähtien päätoimittajana toimi John Grimek, kunnes lehti myytiin Twinlabille vuonna 1986. Vuonna 2001 Muscular Development myytiin Steve Blechmanille. Lehteä julkaistaan USA:n lisäksi Romaniassa ja myydään kaikkialla maailmassa. Lehti keskittyy kehonrakennuksen ja ravitsemuksen tieteellisen puoleen. Lehteen kirjoittavat tai ovat kirjoittaneet muun muassa Michael Colgan, John Romano, Dan Duchaine ja Mike Mentzer.

Muscular Development ja sen verkkosivut ovat erinomainen lähde kaikkeen kehonrakennuksen maailmaan liittyvässä. Parhaasta saatavilla olevasta harjoittelu- ja ravitsemustiedosta viimeisimpiin tutkimuksiin ja edistyneisimpiin lisäravinteisiin. Kattavat tiedot IFBB- ja NPC-kilpailuista maailman parhailla kuvilla ja videoilla, sekä ekslusiivia huippukehonrakentajien haastatteluja.

MD tarjoaa värikästä ja paikkansa pitävää sisäpiirin tietoa ammattimaisesta kehonrakennuksesta – Mr. Olympia -voittajilta, Hall of Fame -kehonrakentajilta, lääkäreiltä, tutkijoilta, alan asiantuntijoilta ja sisäpiiriläisiltä. Se antaa virallista tietoa miten kasvatetaan lihaksia, poltetaan rasvaa, kehitetään kuntoa ja parannetaan seksuaalista suorituskykyä. Lehti kouluttaa lukijoitaan miten parannetaan suorituskykyä, parannetaan voimaa, parannetaan terveyttä ja rakennetaan mahdollisimman hyvä fysiikka. Lehti erottuu kilpailijoistaan todellisuuteen perustuvalla toimituksella linjallaan

Lehti sisältää uutisia ja artikkeleja kehonrakennuksesta, menestyneiden kehonrakentajien profiileja ja haastatteluja, harjoitusohjelmia, viimeisimpiä varusteita ja lisäravinteita sekä kehonrakennuskilpailujen tuloksia. Tehokkain PWO ei olekaan mikään lisäravinne, se on Muscular Development. Se on kehonrakennuksen käsikirja ja korvaamaton voimavara kaikille, jotka haluavat lisätä tietämystään kehonrakennuksesta.

MD raportoi hyvistä, pahoista ja rumista – niin kauan kuin se on tieteellisesti perusteltua! Rehellisesti ja läpinäkyvästi se luo rohkeaa ja ainutlaatuista sisältöä paljastamalla kylmän ja kovan totuuden. Uusimmista tutkimuksista alan arvostetuimpien asiantuntijoiden mielipiteisiin ja viimeisimpiin uutisiin. Tieto on valtaa. MD on häpeämätön, MD on kiistanalainen ja MD on luotettava.

Lehteä julkaisee Advanced Research Media, joka julkaisee myös FitnessRx for Men- ja FitnessRx for Women -lehtiä – molemmat johtavia fitness-lehtiä.

Muscular Development oli aiemmin saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä, mutta irtonumeromyynti on sittemmin lopetettu. Lehti on kuitenkin tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa.

Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa:

Lisätiedot

Kenelle?

Kaiken ikäsille ja -tasoisille kehonrakentajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Advanced Research Media

Päätoimittaja

David Zinczenko

Ensimmäinen numero

1964

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

98 % mieslukijoita, 2 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 27 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0047-8415

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram