Motocross Action

Maailman motocross-lehtien ykkönen jo yli 40 vuoden ajan, Motocross Action, on ainoa MX-lehti, joka testaa kaikki pyörät ja varusteet kilpailuissa, tarjoaa asiantuntijatietoa parhaista pyöräsetupeista sekä antaa ajovinkkejä, joilla kehityt paremmaksi ajajaksi.

Haluatko tulla nopeammaksi radalla? Lehti antaa ajovinkkejä ja kilpailustrategioita, joilla nouset kärkeen, sekä harjoittelu ja kuntovinkkejä, joilla pysyt kisan johdossa. Lisäksi lehti tarjoaa kaikki tärkeimmät motocross- ja supercross-kilpailut Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa kattavammin kuin mikään toinen julkaisu, sekä huippukuljettajien haastatteluja. Se kertoo, mitä lajissa todella tapahtuu.

Motocross Action tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena!

Kuvaus

Motocross Action logo

Motocross Action on yhdysvaltalainen motocross-lehti, jota on julkaistu vuodesta 1973 lähtien. Se on johtava motocross-pyörien ja tuotetestien sekä teknisten artikkelien julkaisija. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja sitä julkaisee Hi-Torque Publications.

Lehti keskittyy tarjoamaan motocross-aiheista tietoa, kuten motocross-pyörien testejä, tuotetestejä, kattavaa kilpailutietoa, teknisiä artikkeleja sekä nykyisten ja nostalgisten henkilöiden haastatteluja ja tapahtumia.

Motocross Action on maailman johtava motocross-lehti ja on ollut sitä jo 40 vuotta. Se koeajaa ja kilpailee kaikki uusimmat pyörät sekä testaa osat ja varusteet pakoputkista kameroihin ja jousituksista kaasuttimiin. Se kertoo kuumimmat set-upit kaikkiin saatavilla oleviin pyöriin.

Motocross Action on täynnä mielenkiintoista sisältöä, usein jopa yli 200-sivuisena. Joka numero on täynnä motocross-uutisia, näkökulmia ja arvosteluja.

Painetun lehden sisältöä täydentäviltä verkkosivuilta löytyy MX-uutisia, pyörätestejä (Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM, Husqvarna, Suzuki, TM ja muut), kuljettajien haastatteluja, tuotearvosteluja, kuvia, videoita ja paljon muuta.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa.

Johtavaa MX-lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa:

Lisätiedot

Kenelle?

Motocross-harrastajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hi-Torque Publications, Inc

Päätoimittaja

Jody Weisel

Ensimmäinen numero

kesäkuu 1973

Levikki

-

Lukijamäärä

240 000 (2011)

Lukijaprofiili

97 % mieslukijoita, 3 % naislukijoita (Media Guide 2011)

Irtonumero

7,70 € (Lehtipiste)

ISSN

0146-3292

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram