MK-lehti

MK-lehti on Suomen suurin moottorikelkkailuun ja moottorikelkkoihin erikoistunut harrastelehti. Se on tarjonnut asiantuntevia juttuja ja vauhdikasta menoa moottorikelkkailijoille jo vuodesta 1990 lähtien.

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti testaa ja koeajaa kelkat ja varusteet, esittelee tekniikkaa, raportoi alan tapahtumista ja vierailee reiteillä.

MK-lehti on irtonumeromyynnissä kautta maan sekä tilattavissa painettuna tai digitaalisena versiona määräaikais- tai kestotilauksena.

Kuvaus

MK-lehti eli Moottorikelkkalehti on Suomen suurin moottorikelkkailun erikoislehti. Lehteä julkaisee RideMedia Oy ja sen päätoimittaja on Jukka Helminen.

Lehden pääsisältöä ovat testit, koeajot, tekniikka, tapahtumat ja varusteet. Lehden painos on 11 000-15 000 kappaletta.

MK-lehden nettisivuilta löydät uusimman numeron esittelyn, uutisia, tilaajapalvelut, digilehden, kelkka-aiheisia linkkejä, foorumin sekä kelkkaluettelon, jossa kaikkien Suomessa myynnissä olleiden kelkkojen tiedot vuodesta 1999 alkaen. Lehti on myös Facebookissa.

Lisätiedot

Kenelle?

Moottorikelkoista ja -kelkkailusta kiinnostuneille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

RideMedia Oy

Päätoimittaja

Jukka Helminen

Ensimmäinen numero

1990

Levikki

11 000-15 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

90 % miehiä, 10 % naisia

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0788-3749

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram