Matkaopas

ET Matkaopas on nyt Matkaopas! Uudistunut lehti tarjoaa entistä enemmän yhteisiä kokemuksia ja elämyksiä sekä tietoa ja huippumielenkiintoisia matkajuttuja 55+ matkailijoille.

Matkaopas on lehti, jossa unelmointi ja hyötytieto kulkevat käsi kädessä. Se vie lukijansa kaupunkilomille, unelmien rantalomille, räätälöidyille seikkailumatkoille ja uutuuskohteisiin. Lehti esittelee matkakohteita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Lisäksi se kertoo matkailun uusimmat suuntaukset ja jakaa matkailuasiantuntijoiden parhaat vinkit lukijoilleen.

Matkaopas tietää miltä tuntuu, kun matkakuume iskee. Tilaa Suomen johtava matkailulehti nyt ja pääset tutustumaan kohteisiin etukäteen ja suunnittelemaan seuraavaa matkaasi!

Kuvaus

ET Matkaopas -lehden logo

Matkaopas (ent. ET Matkaopas) on suomalainen matkailulehti, joka on suunnattu 55+ vuotiaille. Kuudesti vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee Sanoma Media Finland Oy.

Entistä enemmän irti tutuista ja uusista matkakohteista

Matkaoppaan jokaisessa numerossa esitellään suosikkimatkakohteita sekä kiehtovia uusia matkakohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Artikkeleissa käsitellään niin isot kaupungit, rantakohteet kuin trooppiset paratiisisaaretkin. Erityisesti lehden kattavat kaupunkiliitteet ja Pintaa syvemmältä -palsta ovat saavuttaneet suurta suosiota lukijoiden keskuudessa.

Haluatko piipahtaa kaupunkilomalla Lontoossa? Ottaa eron arjesta ja lähteä rentoutumaan palmujen alle? Kokemaan Lapin lumon?

Matkaopas kertoo matkailun uusimmat trendit ja matka-ammattilaisten parhaat vinkit. Se kertoo missä pääset nauttimaan kulinaristisista makuelämyksistä etnisten ruokien merkeissä, esittelee nykypäivän matkailumuotia, tarjoaa kauneus- ja terveysvinkkejä matkailijoille sekä antaa hyötytietoa esimerkiksi matkavakuutuksista.

Lukijoiden mielenkiintoiset matkakertomukset tempaavat mukaansa viihdyttäville nojatuolimatkoille.

Matkaopas on innostava, trendikäs, ajankohtainen, hyödyllinen ja visuaalisesti kaunis lehti. Se reissaa kanssasi missä ikinä matkustatkin!

Mitä saat tilaajana?

  • Tuoreimmat ja taatusti ajankohtaiset matkailuvinkit kuusi kertaa vuodessa.
  • Uusia ideoita ja inspiraatiota tuttuihin ja tuntemattomiin matkakohteisiin.
  • Nojatuolimatkoja matkakuumeeseen mielenkiintoisten matkakertomusten muodossa.
  • Vuodessa yli 100 matkajuttua + paljon hyötytietoa.
  • Opit tuntemaan oikeutesi lentojen myöhästelyjen, ylibuukkausten, matkatavaroiden katoamisten sekä vakuutusasioiden suhteen.
  • Pysyt ajan tasalla myös terveys- ja turvallisuusasioissa.
  • Kuulet matkailuasiantuntijoiden sisäpiirin vinkit ja aidot reissukokemukset 100 % aurinkotakuulla.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Matkustelevat naiset ja miehet sekä matkailusta haaveilevat

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Pirkko Puoskari

Ensimmäinen numero

1999

Levikki

24 531 (LT 2014)

Lukijamäärä

145 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

56 % naislukijoita, 44 % mieslukijoita (KMT K15)

Irtonumero

10,80 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram