Make & Sell Jewellery

Make & Sell Jewellery Magazine on Britannian suosituin korulehti, jonka avulla opit tekemään koruja ja uusia tekniikoita, kehität taitojasi sekä kuulet miten voit myydä tuotoksiasi muille ja tienata sillä rahaa.

Jokainen Make & Sell Jewellery -lehden numero sisältää paljon projekteja, oppaita ja ohjeita, joiden avulla luot designer-tyylin koruja ja opit uusia valmistustekniikoita. Samalla kuulet myös asiantuntijoiden parhaat vinkit, koruntekijöiden sisäpiirin salaisuudet ja tutustut maailman parhaisiin korusuunnittelijoihin.

Englanninkielinen Make & Sell Jewellery ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Kuvaus

Make & Sell Jewelleryn avulla opit tekemään upeita kaulakoruja ja muita ihania koruja. Kuva: Pixabay.com.

Make & Sell Jewellery Magazine on Britannian suosituin korulehti, joka tarjoaa runsaasti projekteja, ohjeita ja vinkkejä. Lehti on suunnattu koruharrastajille sekä heille, jotka myös haluavat myydä omia tuotoksiaan. Lehden joka numero sisältää Make & Sell -osion, jossa on asiantuntijoiden nauvoja ja vinkkejä, miten voit aloittaa oman kaupan ja parantaa myyntiä sekä eksklusiivisia tekijänoikeusvapaita projekteja.

Lehti ei unohda myöskään aloittelijoita ja heitä, jotka haluavat tehdä koruja itselleen, vaan tarjoaa oppaita, joilla luot design-koruja yksinkertaisista helminauhoista esityneempiin tekniikkoihin, kuten polymeeri-, metalli-, savi- ja hartsikoruja.

Teetpä koruja sitten harrastuksena tai liiketoimintamielessä, Make & Sell Jewellery -lehti tarjoaa kaiken tarvitsemasi tietotaidon, jolla luot omaperäisiä ja trendikkäitä koruja. Lehden selkeiden kuvien, joissa korut ovat oikeiden mallien päällä, ansiosta näet miltä mallit näyttävät. Lehdessä on myös välttämättömiä shoppailuoppaita sekä suunnittelijoiden kiehtovia haastatteluja.

Luo omia trendikkäitä asusteita budjetista riippumatta Make & Sell Jewellery -lehden ohjeilla joka kuukausi!

Make & Sell Jewellery Magazinen avulla:

  • Luot yli 45 catwalk-tyylistä asustetta
  • Pysyt mukana kuumimmissa muotitrendeissä
  • Kehität taitojasi
  • Opit uusia tekniikoita
  • Kuulet sisäpiirin salaisuudet korujen tekijöiltä
  • Saat selville miten voit myydä tuotoksiasi
  • Tunnet uudet ja parhaat koruvalmistuksen tuotteet
  • Erotut joukosta itse valmistamillasi uniikeilla luomuksilla

Lisätietoa lehden nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa:

Lisätiedot

Kenelle?

Korujen tekijöille ja koruharrastajille

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aceville Publications Limited

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram