Living France

Living France on täydellistä luettavaa kaikille, jotka asuvat Ranskassa tai unelmoivat siitä. Tämä aikakauslehti on täynnä inspiroivia tosielämän tarinoita ulkomailla asuvilta sekä runsaasti käytännöllistä tietoa laki- ja talousasioista, asuinalueista, asunnon hankkimisesta, muutosta, työskentelystä ja paljon muusta. Unohtamatta myöskään ranskalaiseen elämäntyyliin kuuluvia ruokia ja viinejä sekä henkeäsalpaavia maisemia.

Asutpa sitten jo Ranskassa, haluaisit muuttaa sinne joko väliaikaisesti tai pysyvästi, tai muuten vain oppia lisää Ranskasta, tässä on lehti juuri sinulle.

13 kertaa vuodessa ilmestyvä Living France tilattavissa nyt myös Suomeen puolen vuoden tai vuoden määräaikaistilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Living France on brittiläinen, 13 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee Ranskassa asumista. Lehti on perustettu vuonna 1989 ja sitä julkaisee Archant. Se on myydyin Ranskaa käsittelevä aikakauslehti Britanniassa.

Olennainen opas Ranskassa asumiseen

Living France on välttämätön opas heille, jotka unelmoivat uudesta elämästä Ranskassa. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitsee tietää asunnon ostamisesta, muuttamisesta, työskentelystä, yrityksen perustamisesta tai vain leppoisien eläkepäivien vietosta Ranskassa.

Lehti tunnetaan sen kyvystä yhdistää käytännön neuvot innostaviin artikkeleihin. Sillä on lukijoita maailmanlaajuisesti ja lukijamäärä kasvaa edelleen. Lukijat tuntevat jo suosikkimaansa, mutta etsivät syvällisempiä oivalluksia ja käytännön tietoa, mitä tarvitsee tietää.

Inspiroidu tosielämän tarinoista, joita kertovat Ranskaan muuttaneet ihmiset sekä korvaamattomista käytännön ohjeista, joita lehti tarjoaa kaikesta mahdollisesta laki- ja talousasioista asunnon hankkimiseen, muuttopalveluihin ja remontointiin.

Lehti keskittyy vain parhaisiin kohteisiin, joissa voit aloittaa uuden elämän ja mukana on runsaasti ulkomailla asuvien vinkkejä ja asiantuntijoiden ohjeita. Kun mukaan lisätään vielä ranskalainen ruoka, viini ja sisustus, sekä kielen oppiminen, on tämä täydellinen kumppani haaveilemasi elämän aloittamiseen uudessa maassa. À bientôt!

Lehden joka numerossa:

  • Asuinpaikkoja. Kaikki mitä tarvitsee tietää tehdäkseen tietoisen päätöksen uudesta elämästä Ranskassa.
  • Kiinteistön hankinta. Mitä markkinat tarjoavat ja minkälaiset kiinteistöt ovat huudossa juuri nyt.
  • Suuri muutos. Käytännöllisiä laki- ja talousneuvoja ulkomailla asuvilta ja asiantuntijoilta.
  • Tres bièn! Ruokaa, viinejä, rauhallisia viinitarhoja, henkeäsalpaavia maisemia ja hyvää elämää.

Living France -lehteä myydään Britanniassa lehtikioskeissa ja tavarataloissa. Suomessa se ei ole irtonumeromyynnissä, mutta lehden voi tilata kotiin asti kannettuna puolen vuoden tai vuoden määräaikaistilauksena. Tilauksen voi maksaa luottokorteilla tai PayPalilla.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Ranskassa asuville tai siitä haaveileville

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Community Media Ltd

Päätoimittaja

Karen Tait

Ensimmäinen numero

1989

Lukijaprofiili

61 % tilaajia

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram