Kauppalehti VIP

Kauppalehden VIP-tilaus kattaa kaikki Kauppalehden tuottamat journalistiset sisällöt. Ajankohtaista tietoa taloudesta sekä syvällisiä analyysejä talouden tapahtumista ja tekijöistä. VIP-tilauksella saat painettujen lehtien lisäksi rajattoman pääsyn netin uutissisältöihin sekä maksuttoman käyttöoikeuden Kauppalehden mobiilisovelluksiin.

Saat siis kaiken tämän:

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kauppalehden logo

Kauppalehti VIP-tilaukseen kuuluu Kauppalehti ja Optio sekä painettuna että digitaalisena. Sähköinen Kauppalehti täydentää painetun lehden uutistarjontaa. Se sisältää jatkuvan 24/7 uutisvirran, kiinnostavia teemoja, kansainvälisen uutissisällön, viimeisimmät pörssiuutiset ja -tiedotteet, näköislehdet, uutisarkiston, yritysten protestilistat ja paljon muuta. Digitaalisen sisällön lukeminen on sujuvaa ja se onnistuu melkein missä ja milloin vain, kunhan käytössäsi on älypuhelin, tabletti tai tietokone.

VIP-tilauksessa yhdistyvät printin ja digin parhaat puolet, kun Kauppalehden verkko seuraa talouden tärkeimpiä tapahtumia ja painettu lehti taustoittaa talous- ja muut tapahtumat joka arkipäivä.

VIP-tilaukseen kuuluva markkinauutiset julkaistaan Kauppalehden verkkopalvelun pörssiosiossa ja se seuraa pörsiin tapahtumia reaaliaikaisesti. Markkinauutisiin kuuluu pörssin pikauutiset, pörssiyhtiöiden tiedotteet, tulevat tapahtumat sekä lehden toimituksen tulosennusteet ja markkinakatsaukset.

Kauppalehden uutisarkistosta voit poimia Kauppalehdessä tai Kauppalehden verkkopalvelussa julkaistut uutiset tekstimuodossa. Arkisto sisältää lehdessä julkaistut uutiset vuodesta 1988, Option artikkelit vuodesta 1995 sekä Kauppalehden nimitysuutiset.

Näköislehdet ovat digitaalisia versioita painetusta Kauppalehdestä. Näköislehtiä voi selata aamusta klo 4.30 lähtien Applen iPadilla ja iPhonella, Android-puhelimilla ja -tableteilla tai verkkopalvelussa. Tuoreimman numeron lisäksi voit lukea viimeisen kahden viikon aikana ilmestyneet lehdet.

Protestilista kokoaa yhteen viimeisen neljän kuukauden aikana julkaistut maksuhäiriötiedot.

Lisätiedot

Kenelle?

Talousasioita tarkasti seuraaville

Ilmestyy

249 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Arno Ahosniemi

Ensimmäinen numero

2012 (VIP)

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

-

ISSN

0451-5560

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram