Kauppalehti Optio

Kauppalehti Optio on joka toinen torstai ilmestyvä talouslehti, jossa käsitellään hyvän työelämän ja vapaa-ajan rakennusaineita sekä tarjotaan vinkkejä onnistumisiin omassa työssä, taloudenhoidossa ja päätöksenteossa.

Lehti kertoo miten liiketoiminnan hyvät tulokset syntyvät ja ketkä ovat niiden takana. Se raportoi talouden, liike-elämän ja politiikan tapahtumat meiltä ja muualta, sekä käsittelee hyvän elämän tavoittelua työelämässä. Optio tarjoaa oivallisia vinkkejä myös vapaa-aikaan, jolloin tärkeintä on rentoutuminen.

Tilaa Kauppalehti Optio itsellesi tai ystävällesi nyt kampanjahintaan!

Kuvaus

Kauppalehden logo

Kauppalehti Optio on joka toinen torstai ilmestyvä talousaikakauslehti, joka keskittyy "hyvään elämään työssä ja vapaalla". Kauppalehti Optio ilmestyy joka toinen torstai (lukuunottamatta kesätaukoa ja vuodenvaihdetta), yhteensä 20 kertaa vuodessa. Sillä on 190 000 lukijaa per numero.

Kauppalehti Optio on sisällöltään runsas ja ulkoasultaan näyttävä lehti, jota lukevat monet päättäjät sekä yritys- ja mielipidevaikuttajat. Optio esittelee liike-elämän tuoreimmat kasvot ja puheenaiheet sekä menestyvät organisaatiot. Muita lehden aihealueita ovat politiikka, johtaminen, työelämä, vapaa-aika ja ympäristö.

Lehti koostuu viidestä aihealueesta:

  1. Hyvät tulokset kertoo miten liiketoiminnan hyvät tulokset syntyvät ja ketkä ovat yritysten ja organisaatioiden menestyksen takana.
  2. Hyvä Suomi, Hyvä maailma raportoi politiikan, liike-elämän ja talouden tapahtumat meillä ja muualla.
  3. Hyvä elämä työssä käsittelee organisaatioiden muutosta ja kehitystä. Miten osaaminen ja työhyvinvointi vaikuttavat menestykseen?
  4. Hyvä elämä -osio käsittelee vapaa-aikaa, jolloin on aikaa nauttia hyvästä ruoasta, viinistä, muodista ja taiteesta. Vapaa-aikana tärkeintä on hyvä olo ja rentoutuminen.
  5. Hyvä ympäristö -osiossa astutaan ulos toimistoista ja kodeista. Ympäristö-osio tutustuu muun muassa arkkitehtuuriin ja designiin.

Option kansiaJokainen lehden numero on noin 90-sivuinen näyttävä julkaisu.

Alma Median Kauppalehti-monimediaan kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio sekä digitaaliset sisältöpalvelut.

Luettavissa myös tabletilla

Kauppalehti Optio on luettavissa myös digitaalisena näköislehtenä, jonka lukukokemus on suunniteltu ensisijaisesta tableteille.

Digilehti on ladattavissa AppStore-sovelluskaupasta. Lehteä voi lukea iPad-tableteilla ja iPhone-älypuhelimilla. Sovellus on maksullinen.

Kauppalehti Option verkkosivuilta löytyy muun muassa uutisia, edellisten numeroiden sisällysluettelot sekä toimituksen ja mediamyynnin yhteystiedot.

Lisätiedot

Kenelle?

Taloudesta, politiikasta ja liike-elämästä kiinnostuneet

Ilmestyy

Joka toinen torstai, 20 numeroa vuodessa (2016)

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Jenny Jännäri

Lukijamäärä

194 000 (KMT 2014)

Irtonumero

8,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1238-4895

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram