Ideal Home

Ideal Home on Britannian myydyin kodinlehti ja yksi maan suurimmista sisustuslehdistä. Kuukausittain ilmestyvä lehti sisältää juttuja kodin sisustamisesta, lukijoiden koteja, shoppailua ja kuluttajaneuvontaa. Joka numerossa myös keittiön ja kylpyhuoneen muodonmuutoksille omistettu 20-sivuinen osio.

Lehden omaperäisissä ja inspiroivissa artikkeleissa näytetään, miten muutetaan kodin ilmettä, käytetään värejä onnistuneesti, puututaan ongelma-alueisiin ja tehdään fiksuja ostoksia. Miten pidät talouden hyvässä kunnossa säilytysratkaisujen, käytännön ratkaisujen ja teknologian avulla.

Lehden lukijoita yhdistää rakkaus omaa kotia kohtaan. Se merkitsee heille turvallisuutta, perheen kanssa viettettyä aikaa ja mahdollisuutta nauttia kauniista ja käytännöllisistä sisustusideoista.

Ideal Home tilattavissa nyt Suomeen vuoden (12 nroa) tai kahden vuoden (24 nroa) tilausjaksolla!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Ideal Home -lehden logo

Ideal Home on brittiläinen kodin sisustuslehti, joka ilmestyy kuukausittain (11 numeroa vuodessa). Sitä julkaisee Time Inc:n tytäryhtiö IPC Media. Vuodesta 1920 ilmestynyt lehti keskittyy kodin sisustamiseen liittyviin artikkeleihin, lukijoiden koteihin, shoppailu-uutisiin ja kuluttajaneuvontaan. Joka numero sisältää 20-sivuisen osion omistettuna keittiön ja kylpyhuoneen muodonmuutoksille. Lehden toimitus sijaitsee Lontoossa.

Lehti koki design- ja sisältöuudistuksen toukokuun 2010 numerossa. Uudistuksessa lehti sai uusia ominaisuuksia, kuten typografiaa, layoutin ja uudelleensuunnitellun logon. Vuonna 2013 lehden levikki oli 193 101 kappaletta.

Ideal Home on Britannian myydyin kodin lehti ja yksi Britannian suurimmista kodin sisustuslehdistä. Se on auttanut ja inspiroinut naisia luomaan täydellisen kodin jo lähes 100 vuoden ajan.

Mikä tekee Ideal Homesta niin suositun?

Lehden joka numero sisältää upeiden ja aitojen kotien esittelyjä, keittiön ja kylpyhuoneen muodonmuutoksia sekä helppoja tapoja toteuttaa ideat omassa kodissa.

Alkuperäiset ja innovatiiviset sisustusartikkelit näyttävät, miten käyttää värejä onnistuneesti, muuttaa ilmettä, puuttua ongelma-alueisiin ja löytää fiksuja ostoksia.

Simple Solutions -sivut on suunniteltu pitämään kotitaloudet hyvässä kunnossa uusien säilytysratkaisujen, käytännön ongelmien ratkaisujen ja teknologiavinkkien avulla. Lehden vinkeillä lukijat osaavat valita oikeat välineet kotiinsa.

Mitä tulee yksinkertaisiin nautintoihin, Ideal Home sisältää runsaasti ideoita helppoihin puutarhoihin, viikonlopun viihteeseen ja perheen yhteisiin aterioihin.

Kansainvälinen yleisö

Ideal Homella on kansainvälinen yleisö, joita yhdistää rakkaus kotia kohtaan. Koti on heille kaikki kaikessa – perhe, turvallisuus ja mahdollisuus nauttia käytännöllisistä, mutta kauniista sisustusideoista.

Sen lukijat ovat aktiivisia kodin sisustajia ja remontoijia. Monilla heistä on suunnitteilla pieniä ja suuria projekteja, kuten laajennoksia sekä keittiön ja kylppärin muodonmuutoksia.

Lukijat rakastavat kauniita kodintuotteita ja shoppailua. Heillä on oma tyylinsä, mutta he ovat kiinnostuneita myös uusista trendeistä. He ovat sinkkuja, pariskuntia, lapsiperheitä ja eläkeläisiä, jotka haluavat uusia inspiraatioita omaan kotiinsa.

Lehti lyhyesti

  • Ideal Home on Britannian myydyin asumisen lehti 177 000 levikillään.
  • Idealhome.co.uk on yksi Britannian suurimmista sisustussivustoista 910 000 kuukausittaisella kävijällään.
  • Lehdellä on sosiaalisessa mediassa yli 3,7 miljoonaa seuraajaa.

Päätoimittajalta

Lukijat rakastavat Ideal Homen demokraattista lähestymistapaa kodin suunnitteluun. Me emme ole tyylipoliisi, joka tuomitsee tyylejä, makuja tai budjetteja – me yksinkertaisesti esittelemme parhaita ideoita, parhaita uusia tuotteita ja parhaita koteja, joita jokainen voi yhdistellä omalla tavallaan. Meidän mielestämme kodin luomisen tulee olla hauskaa ja jännittävää, ja niin toivomme myös lukijoidemme ajattelevan, kun he selailevat lehtemme kauniita ja nykyaikaisia sivuja.

-Vanessa Richmond, päätoimittaja

Lehden verkkosivut

Lehden verkkosivusto idealhome.co.uk perustettiin 2005 tukemaan painetun lehden sisältöä. Sivuilta löytyy huoneiden valokuvia, sisustusvinkkejä, keskustelufoorumi, blogeja, ostosuutisia ja kilpailuja.

Sivusto pyrkii täyttämään yleisönsä toiveet kaikilla kuluttajakokemuksen alueilla. Laajaa ja syvällistä sisältöä, inspiraatioita ja ideoita sekä asiantuntijoiden vinkkejä suunnitteluun, toteutukseen ja fiksuihin ostoksiin.

Saatavuus ja tilaaminen

Ideal Home -lehti on saatavilla irtonumerona hyvin varustelluista lehtipisteistä (hinta 7,60 euroa/numero) sekä tilattavissa kotiin kannettuna vuoden tai kahden vuoden tilausjaksolla. Vuodessa ilmestyy 12 numeroa.

Näin tilaat lehden kotiisi:

  1. Klikkaa kustantajan sivuille katso tarjous -napista.
  2. Valitse toimitusalueeksi Suomi eli Finland.
  3. Valitse tilaatko itselle vai haluatko lahjatilauksen.
  4. Valitse tilausjakson pituus ja lisää ostoskoriin (add to basket).
  5. Maksa tilaus luottokortilla (Visa, MasterCard tai American Express) tai PayPalilla.

Saat tilausjakson ensimmäisen numeron kahdeksan (8) viikon kuluessa tilauksen käsittelystä.

Voit tilata myös Applen iPad- ja iPhone-laitteilla toimivan digilehden, jota luetaan laitteelle ladattavalla sovelluksella.

Katso myös:

Ilmestyy

Kuukausittain, 11-13 numeroa vuodessa

Julkaisija

IPC Media / Time Inc. (UK) Ltd.

Päätoimittaja

Vanessa Richmond

Ensimmäinen numero

1920

Levikki

193 101 (ABC 2013)

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 46 vuotta

Irtonumero

7,60 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

0019-1361

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram