Hertan ja Simon Ristikot Extra

Hertan ja Simon Ristikot Extra on Kolmiokirjan kustantama, kuudesti vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, joka tarjoaa oivaltamisen iloa ja ratkomisen riemua.

Huippulaadukkaita ristikoita hauskalla huumorilla höystettynä. Joka numerossa reilusti ratkottavaa, 52 sivua ensiluokkaisia kuvaristikoita ja ratkojien toivomia erikoistehtäviä. Ristikoista vastaavat Suomen parhaat laatijat. Mukana myös rahapalkintoja ja erilaisia kilpailuja. Tehtävien vaikeustaso on helppo.

Hertan ja Simon Ristikot Extra -lehti tilattavissa nyt vuoden määräaikais- tai kestotilauksena, joka sisältää 6 numeroa!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kolmiokirja Oy on Suomen johtava ristikkolehtien kustantaja ja Suomen kuudenneksi suurin aikakauslehtikustantaja. Se julkaisee yli 50 julkaisua. Kolmiokirja on osa Joutsen Media -konsernia.

Ristikkolehtien kustantamisesta sillä on yli 40 vuoden kokemus. Valikoimaan kuuluu laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Lisätiedot

Kenelle?

Helppojen ja laadukkaiden ristikoiden ratkojille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Eero Kettunen

Ensimmäinen numero

2015

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram