Glänta

Glänta on vuonna 1993 perustettu, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä, ruotsalainen kulttuuriaikakauslehti, joka käsittelee pääasiassa filosofiaa, kirjallisuutta, taidetta, politiikkaa ja historiaa.

Tyylikäs, paksu ja sisällöltään jännittävä aikakauslehti. Aina arvaamaton julkaisu, joka kasvattaa uuden sukupolven kirjoittajia. Usein teemanumeroita. Vuoden kulttuurilehti vuonna 1999.

Glänta tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 4 numeroa!

Kuvaus

Lehden päätoimittajana ja vastaavana julkaisijana toimii Göran Dahlberg, ja sen toimitus sijaitsee Göteborgissa. Lehti on osa Eurozine-verkostoa, joka yhdistää yli 80 eurooppalaista kulttuurilehteä. Se toimii yhteistyössä myös eteläafrikkalaisen Chimurenga-kirjallisuuslehden kanssa.

Glänta on myös kirjakustantamo, joka on julkaissut vuodesta 1999 lähtien yli 60 kirjaa ja viisi kirjasarjaa. Gläntan julkaisemien kirjojen aiheet ovat vaihdelleet politiikasta filosofiaan ja taiteesta kirjallisuuteen. Se järjestää myös filosofibaareja, kulttuuritapahtumia, -juhlia ja vastaavia.

Lisätietoa:

Lisätiedot

Kenelle?

Kulttuuri-ihmisille

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kulturföreningen Glänta

Päätoimittaja

Göran Dahlberg

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

52 % naislukijoita, 48 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1104-5205

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram