Frame

Alankomaalainen Frame on yksi maailman johtavista sisustussuunnittelulehdistä. Joka toinen kuukausi ilmestyvä design-julkaisu on täynnä inspiroivia projekteja ja upeita valokuvia kaikilta sisustussuunnittelun aloilta.

Vuodesta 1997 ilmestynyt lehti on pysynyt uskollisena visiolleen: sisustussuunnittelun tuominen kartalle luovana ammattina tuotesuunnittelun ja arkkitehtuurin rinnalle. Se inspiroi sisustussuunnittelijoita ja sisustusarkkitehteja luomaan loistavia tiloja raportoimalla tilasuunnittelun trendeistä kaupoissa, hotelleissa, ravintoloissa, tapahtumissa ja työpaikoilla ympäri maailmaa.

Frame-lehti tilattavissa nyt kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana kätevänä digilehtenä!

Kuvaus

Toimiston tilasuunnittelua

FRAME (kirjoitusasu usein isolla ja kannen E-kirjain peilikuvana) on alankomaalainen sisustuslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1997 lähtien. Lehti on omistautunut sisustussuunnittelulle ja -arkkitehtuurille, tuotesuunnittelulle ja näyttelysuunnittelulle. Lehteä julkaisee amsterdamilainen Frame Publishers, se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja sen perustaja ja päätoimittaja on Robert Thiemann.

Frame on yksi maailman johtavista sisustusjulkaisuista. Se on pysynyt perustamisestaan lähtien uskollisena missiolleen: sisustusarkkitehtuurin tuominen kartalle luovana ja yhdenvertaisena ammattina designin ja arkkitehtuurin rinnalla. Lehteä myydään 77 maassa ja sitä painetaan englannin lisäksi koreaksi.

Sisustussuunnittelijoille ja -arkkitehdeille

Framen tehtävä on lisätä tilasuunnittelun huippuosaajien vaikutusmahdollisuuksia. Se stimuloi sisustussuunnittelijoita ja sisustusarkkitehteja luomaan loistavia tiloja hankkimalla, kuratoimalla ja jakamalla maailman parasta taidetta ja designia.

Se mahdollistaa lukijoita olemaan parhaimmillaan raportoimalla tilasuunnittelun trendeistä ja suuntauksista vähittäiskaupoissa, hotelleissa ja ravintoloissa, tapahtumissa ja työpaikoilla. Se uskoo, että mielekkäitä tiloja voidaan luoda vain yhdistämällä maailman parhaat valmistajat, maailman lahjakkaimmat suunnittelijat ja ammattikäyttäjät.

Framen pääsisältöä ovat:

  • Vähittäismyynti – kauppojen ja näyteikkunoiden uusimmat trendit
  • Vieraanvaraisuus – mikä herättää baareissa, tapahtumissa ja ravintoloissa
  • Työpaikat – toimistokalusteiden uusin kehitys ja toimivat työympäristöt
  • Tapahtumat – festivaaleilta muotiesityksiin ja markkinoille – mikä toimii väliaikaisissa tapahtumissa
  • Tuotteet – miten huonekalujen muodot mukautuvat tulevaisuuteen
  • Väri – tuoreimmat menetelmät ja ideat huomisen värisävyihin
  • Materiaalit – uusimmat teknologiat ja löydöt

Frame ilmestyy joka toinen kuukausi ja sen jokainen vähintään 224-sivuinen numero tarjoaa upeiden kauppojen, hotellien, työpaikkojen, näyttelyiden, asuntojen ja muiden tilojen esittelyjä. Hyvin kirjoitettuja artikkeleja täydentävät korkealaatuiset valokuvat, luonnokset ja piirustukset, jotka yhdessä tekevät lehdestä korvaamattoman inspiraation lähteen suunnittelijoille ja muille luovien alojen kanssa tekemisissä oleville.

Lehteä julkaiseva Frame Publishers julkaisee myös taiteeseen, arkkitehtuuriin, designiin ja suunnitteluun liittyviä kirjoja, sekä kahta muuta aikakauslehteä; Mark ja Elephant. Mark on vuodesta 2005 ilmestynyt Frame-lehden arkkitehtuurinen vastine ja Elephant vuodesta 2009 ilmestynyt taiteen ja visuaalisuuden näkymiä tarjoava lehti.

Lisätietoa lehdestä ja sosiaalinen media:

Lisätiedot

Kenelle?

Sisustussuunnittelijoille ja -arkkitehdeille sekä aloista kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Frame Publishing

Päätoimittaja

Robert Thiemann

Ensimmäinen numero

1997

Levikki

35 000 (Media Kit 2016)

Lukijamäärä

87 500 (Media Kit 2016)

Lukijaprofiili

55 % naislukijoita, 45 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1388-4239

Maa

Alankomaat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram