EQ Life

EQ Life on korkealuokkainen hevoslehti, joka yhdistää ratsastuksen harrastajat koko Itä-Anglian alueella. EQ Life sisältää useita huippuasiantuntijoiden vakiokolumneja sekä runsaasti tietoa aktiivisille ratsastajille, jonka avulla he pysyvät kärryillä kaikkiin hevosurheilulajeihin liittyvistä asioista alueella. Lehti ilmestyy kuukausittain A4-formaatissa.

Lehti perustettiin alkuvuodesta 2011 yhdistämään Britannian hevosharrastajat. Se sisältää hevosiin liittyviä uutisia, näkökulmia ja tapahtumia. Lehteä lukevat hevosten omistajat, harrastus- ja ammattilaisratsastajat, British Horse Societyn jäsenet ja muut hevosharrastajat. Suurin osa sen lukijoista on naisia.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vakiosisältöä

  • Alueen johtavien asiantuntijoiden mestarikursseja
  • Syvällisiä ratsastajien ja kouluttajien haastatteluja
  • Itä-Anglian ammattilaiset ja palvelut kartalla
  • Pony Power – nuoria kolumnisteja, kirjoittajia ja valokuvia

Tilaaminen

Lehti on tilattavissa Suomeen suoraan Archant Community Media -kustantajan verkkokaupasta. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa, painettu tai digitaalinen painos ja lisää lehti ostoskoriin. Voit maksaa tilauksesi heti yleisimmillä luottokorteilla tai PayPalilla.

Lisätiedot

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Regional Ltd

Päätoimittaja

Vanessa Britton

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

4 411 (PSC 2012), joista 15 % tilaajia

Lukijaprofiili

enimmäkseen naisia

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram