Elektor

Elektor on kuudesti vuodessa ilmestyvä elektroniikkalehti, joka ilmestyy maailmanlaajuisesti useilla eri kielillä. Tämä on lehden Britannian painos, joka on ilmestynyt vuodesta 1975 lähtien.

Lehti tarkastelee elektroniikkaa monista eri näkökulmista. Siinä julkaistaan erilaisia elektronisia projekteja, tausta-artikkeleja ja suunnitelmia, jotka sopivat yhtä hyvin insinööreille, harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Useisiin lehdessä esiteltäviin projekteihin on tarjolla piirikaaviot ja tilaajat voivat ladata niihin liittyvät lähdekoodit ja muut tiedostot lehden verkkosivuilta.

Elektor-lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää kuusi numeroa!

Kuvaus

Elektor. Learn. Design. Share.

Elektor on kuudesti vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka käsittelee elektroniikkaa kaikista näkökulmista. Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran Alankomaissa vuonna 1960. Nykyään se ilmestyy maailmanlaajuisesti useilla eri kielillä, mukaan lukien englanti, saksa, hollanti, ranska, kreikka, espanja, ruotsi, portugali ja italia, ja sitä myydään yli 50 maassa. Englanninkielinen painos perustettiin vuonna 1975 ja sitä luetaan maailmanlaajuisesti.

Elektor julkaisee laajalti erityyppisiä elektronisia projekteja, tausta-artikkeleja ja suunnitelmia, jotka on suunnattu insinööreille, harrastelijoille ja ammattilaisille. Se tarjoaa useisiin suunnitelmiin piirilevyt, sarjat ja moduulit helpottaakseen lukijoita projektien rakentelussa. Jos projektissa käytetään mikrokontrolleria ja/tai PC-ohjelmistoja (kuten nykyään usein), Elektor tarjoaa lähdekoodin ja muut tiedostot verkkosivuillaan ilmaiseksi. Myös suurin osa piirikaavioista on saatavilla lehden verkkosivuilla.

Lehteä julkaisee hollantilainen Elektor International Media, joka tuottaa myös CD- ja DVD-levyjä, mikroprosessoreja, ohjelmistoja, ohjelmointikieliä ja yleishyödyllistä elektroniikkaa.

Elektorin maailma

Elektor on maailman suurin elektroniikkatiedon ja elektroniikkaprojektien lähde insinööreille, suunnittelijoille, elektroniikan kotilaboratorioille ja yrityksille. Sen kansainväliset tiimit kehittävät ja toimittavat korkealaatuista sisältöä kellon ympäri kaikkien kanavien kautta – digitaalisessa mediassa, aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa ja televisiossa – englanniksi, ranskaksi, saksaksi, hollanniksi, kiinaksi, japaniksi ja koreaksi.

Viimeisen 50 vuoden aikana Elektor-yhteisö on kasvanut 250 000 omistautuneen jäsenen kokoiseksi. Siihen kuuluu lukuisia tunnettuja elektroniikka-alan yrityksiä ja yli 1 000 asiantuntijaa. Insinöörit, kotilaboratoriot ja harrastelijat liittyvät yhteisöön saadakseen tietoa, välineitä ja työkaluja, jotka mahdollistavat uudet innovaatiot. Elektroniikkavalmistajat, palveluntarjoajat ja komponenttien toimittajat tekevät tiivistä yhteistyötä Elektorin kanssa vahvistaakseen tuotemerkkejään ja saavuttaakseen asiakkaat kaikkialla maailmassa.

Oman Elektor Labsin ansiosta lehdellä on ainutlaatuinen asema. Yli 10 000 osallistuvalla kehittäjällä ja yli 300 projektillaan, se tarjoaa ihanteellisen alustan kehittäjille designien esittelyyn ja jakamiseen.

Elektor vaikuttaa useilla eri kanavilla:

  • Elektor-lehti tarjoaa satoja sivuja tietoa elektroniikasta sekä painettuna aikakauslehtenä että digitaalisessa muodossa. Sen joka numero on täynnä uutisia, arvosteluja, vihjeitä & vinkkejä, elektroniikan historiaa, taustatietoa sekä laaja valikoima Elektor Labsin elektroniikkaprojekteja.
  • Verkkosivuilta löytyy uutisia, erikoistarjouksia ja uusia projekteja.
  • E-Zine -uutiskirje tarjoaa joka perjantai kokoelman mielenkiintoisimpia elektroniikkauutisia sekä toimituksen kommentteja ajankohtaisiin elektroniikkamaailman tapahtumiin ja valikoituja paloja Elektor Labsista.
  • Elektor TV käsittelee elektroniikkaa harrastajilta harrastajilta sisältäen kaikkea mahdollista vinkeistä yksityiskohtaisiin elektroniikkaprojekteihin.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Insinööreille ja elektroniikkaharrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Elektor International Media BV

Päätoimittaja

Johan Dijk

Ensimmäinen numero

1960 Alankomaissa, 1975 Britanniassa

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1757-0875

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram