Creativ-Idee

Creativ-Idee on saksalainen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä käsityölehti, joka tarjoaa monia erilaisia käsityöideoita pääasiassa paperista ja kartongista. Herttaisia, kauteen sopivia malleja, jotka suorastaan kutsuvat luomaan uutta.

Kaikki askartelut ja käsityöt selitetään vaihe vaiheelta. Mallit on esitetty todellisessa koossaan lehden ohessa tulevissa malliarkeissa. Takuulla laadukkaita malleja ja hauskaa tekemistä lapsille!

Kuvaus

Creativ-Idee ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä julkaisee OZ-Verlags-GmbH. Lehteä ei myydä Suomessa irtonumerona, mutta se on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaistilauksena.

Huomaa, että ulkomaisilla lehdillä on tavallista pidempi toimitusaika. Saat ensimmäisen lehden 4-6 viikon kuluessa tilauksen rekisteröitymisestä.

Lisätiedot

Kenelle?

Askartelua ja käsitöitä rakastaville lapsille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

OZ-Verlags-GmbH

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

-

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Saksa

Kieli

saksa

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram