Catster

Catster on suosittu, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä kissalehti suoraan Yhdysvalloista.

Lehti tarjoaa hyödyllistä ja hauskaa tietoa kissaihmisille. Sen tavoite on opastaa kissanomistajia ymmärtämään lemmikkiään, hoitamaan niitä paremmin ja nauttimaan elämästä kissojen kanssa. Sen pääsisältöä ovat rotuesittelyt, kissojen hoito, terveys ja hyvinvointi, kissanomistajan vinkit, kissakuvat ja huumori sekä varusteiden ja kissatarvikkeiden tuotearvostelut.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Catster-logo

Catster on yhdysvaltalainen lemmikkilehti, joka käsittelee nimensä mukaisesti kissoja. Aikaisemmin Cat Fancy -nimellä julkaistu lehti oli yhdessä Dog Fancy -koiralehden kanssa Yhdysvaltain vanhimpia lemmikkieläinlehtiä.

I-5 Publishing osti Fancy-lehtiä aikaisemmin julkaisseen BowTien vuonna 2013. I-5:n perustajat Mark Harris ja David Fry suunnittelivat aluksi säilyttävänsä lehdet entisellään. He ostivat myös kaksi sivustoa – Catster.com ja Dogster.com – jotka he päättivät yhdistää lehteen hyläten samalla Fancy-otsikolla julkaistut lehdet.

Catster.comin pohjalta luodun uuden Catster-lemmikkilehti ilmestyy jatkossa joka toinen kuukausi eli kuusi kertaa vuodessa. Sen perimmäinen tarkoitus on yhä opastaa kissaihmisiä ymmärtämään, hoitamaan ja nauttimaan elämästä kissojen kanssa. Se tarjoaa tietoa eri kissaroduista, tuotearvosteluja, terveysreportaaseja, luotettavia neuvoja ja uutisia, jotka auttavat pitämään kissan onnellisena ja terveellisenä.

Se kertoo, miten olet vuorovaikutuksessa kissan kanssa, mukaan lukien aktiviteetit, seikkailut ja matkailu. Lisäksi lehdessä on koskettavia ja innostavia lifestyle-tarinoita, uusia tuotteita, hoito-ohjeita sekä tietysti myös ihania kissakuvia.

Catster-tiimillä on viisi teesiä:

 1. Kissa ei ole "se", vaan "hän".
 2. Välitämme siitä, mistä hankit seuraavan lemmikkisi ja sinun pitäisi välittää myös.
 3. Me taistelemme adoption puolesta.
 4. Kissojen vahingoittaminen on rikos, joka pitäisi tuomita yhteiskunnassa sellaisenaan.
 5. Uskomme, että voimme auttaa sinua tulemaan paremmaksi vanhemmaksi lemmikillesi.

Joka toinen kuukausi ilmestyvä lehti sisältää useita suosittuja palstoja, kuten:

 • Life with Cattitude – tyyliä ja nokkeluutta
 • The Scoop – kissauutisia ja politiikkaa
 • Mind & Body – kissojen hoito, terveys ja hyvinvointi
 • MOLz – naukuvaa huumoria
 • Help Wanted – tietoa ja pakollisia vinkkejä kissanomistajille
 • Cat Chic – varusteita ja kissatarvikkeita
 • Who's the Cat – kiehtovia rotuesittelyjä
 • Hyödyllisiä tuotearvosteluja

Lehden verkkosivuilta Catster.comista löytyy samoja osastoja, joissa lehden sisältöön voi tutustua tarkemmin. Sivustolla myös tietoa eri kissaroduista, kissanpentuja, kissanruokia ja -herkkuja, hoitotietoa, käyttäytymiskoulu, vastauksia lukijoiden kysymyksiin sekä kissakuvia.

Lehti on aktiivisesti näkyvillä myös sosiaalisessa mediassa, katso esim. Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube.

Kenelle?

Kissaihmisille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

I-5 Publishing

Päätoimittaja

Vicky Walker

Ensimmäinen numero

Cat Fancy 1965, Catster 2014

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2376-8258

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram