ATL Lantbrukets Affärstidning

ATL Lantbrukets Affärstidning on lehti heille, jotka elävät tai työskentelevät maaseudulla maa- ja metsätalouden parissa. Tutkivan journalismin avulla ATL:stä on tullut on tullut Ruotsin johtava maatalouslehti. Anna johtavien ammattilaisten tarjota syvällisempää tietoa ja pysy ajan tasalla arvokkaista vinkeistä, jotka ovat avain menestykseen.

ATL on myös suuri markkinapaikka, jonka jokaisessa numerossa yksityiset ja yritykset tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Suurin osa lukijoista on maanviljelijöitä ja metsänomistajia, mutta lehti on tärkeä kanava myös muille maaseudulla liiketoimintaa harjoittaville, kuten rakennusalan henkilöille.

ATL tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla. Huom! Painetun lehden tilaajana saat nyt käyttöösi myös tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella luettavan digitaalisen näköisversion.

Kuvaus

ATL Lantbrukets Affärstidning

ATL Lantbrukets Affärstidning (ATL) on ruotsalainen maanviljelijöiden ammattilehti, joka ilmestyy kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1884 lähtien ja sitä julkaisee LRF Media. Lehden päätoimittaja on Lilian Almroth ja sen toimitus sijaitsee Tukholmassa.

"ATL on välttämätön työkalu kaikille, jotka työskentelevät maaseudulla maan, metsän tai kaupan aloilla."

Lilian Almroth, päätoimittaja

Lehti heille, jotka haluavat tuoreita uutisia ja nopeita kauppoja

ATL on profiloitunut kovan uutisjournalismin avulla Ruotsin johtavaksi maatalouden uutis- ja kauppalehdeksi. ATL on myös markkinapaikka. Joka numero sisältää sekä yksityisten että yritysten ilmoituksia, jotka tarjoavat lukijoille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Lehden pääasiallisia kohderyhmiä ovat maanviljelijät ja metsänomistajat, mutta se toimii tärkeänä kanavana myös muille taloudellista toimintaa maaseudulla harjoittaville, kuten rakentajille.

ATL Lantbrukets tavoittaa 137 000 lukijaa (Orvesto 2014), joista noin 40 prosenttia työskentelee maatalouden alalla. Se on yksi alan vahvimmista brändeistä Ruotsissa.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseudulla liiketoimintaa harjoittaville

Ilmestyy

90 numeroa vuodessa

Julkaisija

LRF Media AB

Päätoimittaja

Lilian Almroth

Ensimmäinen numero

1884

Levikki

51 700 (2010)

Lukijamäärä

137 000 (Orvesto Konsument 2014)

Lukijaprofiili

74 % mieslukijoita, 26 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0284-6160

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram