Allt om Handarbete: Stickmagasin

Allt om Handarbete Stickmagasin on ruotsalainen käsityölehti, joka on erikoistunut neulomiseen, kudontaan ja muotiin. Se on lehti heille, jotka rakastavat neulomista ja haluavat pysyä ajan tasalla uusimmassa neulemuodissa.

Allt om Handarbetes Stickmagasin esittelee uusimmat neulontatrendit. Saat uuden pirteän ulkoasun ja joka numerossa runsaasti selkeitä neulemalleja. Allt om Handarbetes Stickmagasin ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Kuvaus

Allt om Handarbete: Stickmagasinet

Allt om Handarbete on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja vanhimmista käsityölehdistä. Allt om Handarbete: Stickmagasin ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Vuodesta 2009 lähtien lehti on jakautunut kahdeksi: Allt om Handarbete Sömnadsmagasin on erikoistunut ompeluun ja Allt om Handarbete: Stickmagasin neulontaan ja kudontaan. Lehtiä julkaistaan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, ja sen yhteislevikki on noin 43 500.

Stickmagasin tarjoaa neulontaaa ja virkkausta koko perheelle. Lehden joka numero sisältää noin 20 klassista ja trendikästä mallia sekä perusmalleja naisille, lapsille, pluskooille, sisustukseen sekä myös miestenvaatteisiin.

Lehti kokoaa yhteen neulomisen hienoimmat suuntaukset. Lukijat saavat upeita ja helposti ymmärrettäviä neulemalleja ja tyylejä koko perheelle. Lehden lukijoita ovat naiset, jotka ovat hullaantuneet neulomiseen ja haluavat pysyä ajan tasalla neulontamuodissa.

Kaikki Allt om Handarbeten ihanat mallit ovat helposti seurattavia. Malleista on kuvat ja ohjeet ovat selkeät. Lehti inspiroi niin aloittelijaa kuin kokeneempaa käsityöharrastajaakin tarttumaan puikkoihin.

Saat joka kuukausi inspiraatiota uusiin välineisiin ja lankoihin, tietoa uusista neulonta- ja virkkauskirjoista sekä vinkkejä luovista blogeista. Saat ideoita myös catwlk-tyylien sovittamisesta omiin luomuksiin. Heille, jotka haluavat oppia lisää, on lehden jokaisessa numerossa neulonta- ja virkkauskoulu uusien tekniikoiden oppista varten.

Miksi kannattaa tilata Allt om handarbete?

Lehti haluaa tarjota tilaajilleen mahdollisimman hyvää palvelua ja mukavia etuisuuksia. Tilaajaklubiin kuuluvat saavat ainutlaatuisia tarjouksia:

  • Saat lehden kotiin kannettuna joka kuukausi
  • Säästät jopa 32 % lehden hinnasta irtonumeroihin verrattuna
  • Pääset lukemaan lehden 5-8 päivää ennen kuin se tulee irtonumeromyyntiin
  • Tilaajaklubilaiset saavat erikoistarjouksia matkoista ja tapahtumista
  • Voit tehdä edullisia ostoksia lehden verkkokaupassa
  • Saat pääsyn digitaaliseen lehtiarkistoon, joka sisältää kaikki lehdet vuodesta 2009 alkaen
  • Voit jakaa kuvia ja ideoita muiden käsityöharrastajien kanssa
  • Voit osallistua lehden järjestämiin kilpailuihin blogeissa ja Facebookissa
  • Voit vaihtaa tilauksen toiseen kustantajan lehteen, siirrettyä toimitukset lomaosoitteeseen tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa

Lisätiedot

Kenelle?

Neulomista harrastaville naisille

Ilmestyy

13 kertaa vuodessa

Julkaisija

Jacobsen Publications A/S

Päätoimittaja

Lene Vinholt

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

n. 43 500

Lukijamäärä

Määrittelemätön

Lukijaprofiili

98 % naislukijoita, 2 % mieslukijoita, suurin ikäryhmä 30-65 -vuotiaat

Irtonumero

8,10 € (Lehtipiste)

ISSN

2000-4249

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram