Allt om Handarbete: Sömnadsmagasin

Allt om Handarbete Sömnadsmagasin on lehti sinulle, joka olet kiinnostunut muodista ja ompelusta. Se on lehti, joka metsästää uusia trendejä ja suuntauksia sekä kaunista muotia. Se on muotitietoisten naisten oma ompelulehti.

Ruotsinkielinen ompelulehti sisältää koko perheen muotia ja joka numerossa on 35-40 mallia sekä klassisiin että trendikkäisiin naisten ja lasten vaatteisiin, plus-kooille sekä sisustukseen. Lehti sopii yhtä hyvin niin kokeneille ompeluharrastajille kuin aloittelijoillekin.

Sömnadsmagasin ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Lehti on tilattavissa Suomeen 3, 6 tai 12 numeron automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Tiesitkö, että tilaamalla saat oman lehtesi viikkoa muita aikaisemmin?

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Allt om Handarbete logo

Allt om Handarbete on Pohjoismaiden suurin ja vanhin käsityölehti. Sömnadsmagasin-lehteä julkaistaan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, ja sen yhteislevikki on noin 38 000.

Sömnadsmagasin sisältää koko perheen elämään sopivaa muotia. Jokaisessa numerossa on 35-40 designmallia sekä klassisiin että trendikkäisiin naisten, plus-koon ja lasten vaatteisiin sekä sisustukseen. Lehti sopii sekä vakiintuneille ompelijoille että vasta-aloittelijoille.

Joka numeron mukana saat suuren kaava-arkin sisältäen yksityiskohtaiset ohjeet kaikkiin malleihin. Lehdessä on lisäksi muoti- ja tyylivinkkejä sekä myös inspiroivia kirja- ja blogivinkkejä.

Syskolanissa käsitellään nykyisiä perustekniikoita ja näytetään askel askeleelta erilaisia elementtejä. Lisäksi lehdessä keskitytään joka kerta persoonallisiin malleihin. Yksinkertasilla muutoksilla voit saada vaatekappalestasi täydellisen.

Sömnadsmagasin-lehteä julkaisee ruotsalainen kustannusosakeyhtiö Jacobsen Publikation A/S, joka julkaisee myös kolmea muuta käsityölehteä: Allt om Handarbete Stickmagasin, Kreativ Stickning ja Burda Style. Kustantamon ydinosaamista on luoda ja khittää lehtiä, jotka inspiroivat Sinua.

Voit tutustua lehden seuraavaan numeroon täällä.

Lisätiedot

Kenelle?

Ompeluharrastajille ja muodista kiinnostuneille naisille

Ilmestyy

13 kertaa vuodessa

Julkaisija

Jacobsen Publikation A/S

Päätoimittaja

Lene Vinholt

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

38 000

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

96 % naislukijoita, 4 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2000-4257

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram