Allt om Fritidshus

Allt om Fritidshus on Ruotsin ainoa lehti mökkielämää rakastaville.

Miten rakennetaan veranta? Säästääkö ilmalämpöpumpulla lämmityskustannuksissa? Miten ratkaista jätevesiongelma? Kysymykset ovat mökin omistajille ikuisia. Allt om Fritidshus -lehdellä on niihin vastaukset. Käytännön neuvoja ja hyviä ideoita puutarhaan ja säilytykseen, vierailuja vapaa-ajan asunnoissa kaikkialla Ruotsissa. Turvallinen, luotettava ja intohimoinen lehti, jota lukijat rakastavat.

Allt om Fritidshus -lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena!

Kuvaus

Allt om Fritidshus

Allt om Fritidshus on vuonna 2001 lanseerattu ruotsalainen vapaa-ajan asumista käsittelevä aikakauslehti. Se ilmestyi alun perin nimellä På landet. Vuonna 2015 Bonnier myi lehden Expressenille, joka aikoo julkaista lehteä 8 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittajana toimii Anders Carlén.

Allt om Fritidshus on jännittävä lehti sinulle, jolla jo on oma mökki tai joka haaveilee omasta vapaa-ajan asunnosta. Täynnä reportaaseja ja ideoita sisustukseen, terassille ja puutarhaan, runsaasti hyviä vinkkejä ja neuvoja heille, jotka rakastavat rakentaa, maalata ja korjata.

Se on lehti, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja maanläheisyys, unelmat ja inspiraatiot. Asianmukaisia työkalujen, materiaalien ja koneiden testejä, sisustusta, trendejä, perinteitä ja rentoutumista.

Lisätiedot

Kenelle?

Heille, joilla on oma vapaa-ajan asunto tai jotka vielä haaveilevat siitä

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Antik & Livsstil

Päätoimittaja

Anders Carlén

Ensimmäinen numero

2001

Levikki

17 000 (Orvesto Konsumet 2014)

Lukijamäärä

65 000 (Orvesto Konsumet 2014)

Lukijaprofiili

56 % naislukijoita, 44 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

11651-0615

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram