Airgun World

Airgun World on Britannian myydyin ilma-aseiden erikoislehti, jota pidetään oikeutetusti myös lajin äänenä. Sen joka numero on täynnä eksklusiivista sisältöä, artikkeleja, testejä, ohjeita, vinkkejä ja inspiraatiota. Se on täydellinen lehti heille, jotka haluavat olla parhaita, oppia enemmän ja nauttia lajista täysillä. Jos ilma-aseet ovat intohimosi – haluat varmasti olla osa Airgun Worldin maailmaa.

Lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 13 numeroa!

Kuvaus

Airgun World on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä aselehti, joka on erikoistunut ilma-aseisiin. Sitä kirjoittavat ja toimittavat innostuneet, omistautuneet ja pitkäaikaiset ilma-aseampujat. Sen sisältö heijastelee vaativien lukijoiden tarpeita.

Lehden sisältöä

Jos haluat lukea asiantuntevia artikkeleja metsästyksestä ja klassisista ilma-aseista, tee itse -juttuja, alatietoa, vinkkejä, tekniikoita ja kaikkea muuta ilma-aseiden maailman liittyvää, tilaa Airgun World jo tänään. Se on Britannian pisimpään ilmestynyt ilma-aselehti ja sillä on seuraajia maailmanlaajuisesti.

Airgun World on täynnä artikkeleja ja kolumneja johtavilta aseasiantuntijoilta, kuten entinen GP-ampuja Paul Bentley, maailmanmestari Nick Jenkinson ja arvostettu Terry Doe. Joka kuukausi lehdessä myös Mega Test - täydellinen opas uusimpiin ilma-aseisiin ja varusteisiin.

Päätoimittajalta

"Ilma-aseammunta on ollut iso osa elämääni siitä asti, kun olin tarpeeksi vanha seuratakseni isääni metsälle, ja siihen ajanjaksoon riittää aika monta vuotta omistautumista, voin kertoa. Nyt Airgun Worldin päätoimittajana saan nähdä uusia tuotteita ja kehitystä niiden tapahtuessa, sekä osallistua jopa tuotteiden kehittämiseen. Lukijamme mielipiteineen osallistuvat siihen myös ja yhdessä voimme nauttia täydellisestä osallistumisesta tähän mahtavaan urheiluun."

Terry Doe, päätoimittaja

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Ilma-aseharrastajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Archant Community Media Ltd

Päätoimittaja

Terry Doe

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0143-8255

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram