AirForces Monthly

Jos haluat tietää mitä sotilasilmailussa tapahtuu sekä lukea mielenkiintoisia analyysejä ajankohtaisista sotilaallisista kysymyksistä, on AirForce Monthly etsimäsi lehti.

AirForces Monthly on maailman johtava modernin sotilasilmailun aikakauslehti, joka kattaa maailman ilmavoimat ja niiden konfliktit, aseistuksen ja harjoitukset. Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa kattavasti sotilasilmailun uutiset ympäri maailmaa ja se on olennaista luettavaa kaikille, jotka haluavat saada asioista perillä olevan näkökulman.

Lehti on tilattavissa nyt kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena.

Kuvaus

Air Forces Monthly (AMF) on brittiläinen ilmailun aikakauslehti, jota julkaisee Key Publishing. Lehti perustettiin vuonna 1988 ja sen ensimmäinen numero ilmestyi tammikuussa 1989. Sen sisarjulkaisuja ovat Air International, Air Enthusiast, Airliner World, Airports International ja FlyPast.

AirForces Monthly on omistautunut moderneihin sotilaslentokoneisiin ja niiden aseistukseen. Se on luonut maailmanlaajuisen maineen raportoimalla paikoista, joihin muut sotilaalliset aikakauslehdet eivät pääse. Sen maailman uutiset ovat parhaita kattaen kaikki sotilasilmailun näkökulmat alue alueelta, sekä tarjoten tietoa eri maiden ilmavoimien voimasta, konflikteista, aseista ja harjoituksista. AMF tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän uutisia ja reportaaseja maailman parhaalta ilmailutoimittajien verkostolta.

Lehdessä käsiteltäviä aihealueita ja sen osioita ovat:

  • Ilmavoimat maailmanlaajuisesti
  • Kulutussota
  • Uusin sotilasteknologia
  • Sotilaalliset konfliktit, aseet ja harjoitukset
  • Henkilöhaastattelut
  • Lukijapalaute
  • Sotilasilmailun uutiset

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Sotilasilmailusta kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Key Publishing

Päätoimittaja

Glenn Sands

Ensimmäinen numero

tammikuussa 1989

Irtonumero

10,00 € (Lehtipiste 2016)

ISSN

0955-7091

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram