Airbrush Action Magazine

Airbrush Action Magazine on maailman vanhin kynäruiskumaalauksen erikoislehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1985 lähtien.

Lehti kattaa kaiken kynäruiskumaalauksen alat, kuten autojen ja moottoripyörien custom-maalaukset, pin-up-taiteen, ruiskumaalatut t-paidat, kuvitukset, kuvataiteet, harrastemaalauksen, koristetaiteen, kehotaiteen ja paljon muuta.

Airbrush Action on arvovaltainen resurssi, joka sopii niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Kynäruiskumaalauksen ammattilaisten toimittama lehti sisältää uutisia, oppaita, vinkkejä, arvosteluja ja toinen toistaan upeampien töiden esittelyjä.

Airbrush Action -lehti tilattavissa nyt Suomeen vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 6 numeroa!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Airbrush Action -lehden logo

Airbrush Action Magazine on brittiläinen aikakauslehti, joka on omistautunut kaikille retussi- ja kynäruiskumaalauksen sovellutuksille, mukaan lukien autojen custom-maalaukset, pin-up-taide, käsinmaalatuille t-paidoille, kuvituksille, kuvataiteelle, harraste- ja käsityösovellutuksille, koristetaiteelle, kehotaiteelle ja monille muille.

Lehden perusti Cliff Stieglitz vuonna 1985 ja se sai nimensä kynäruiskutaiteen pioneeri Alberto Vargasilta. Airbrush Action Magazine on pisimpään ilmestynyt kynäruiskumaalauksen erikoislehti. Se ilmestyy joka toinen kuukausi ja sen toimitus sijaitsee New Jerseyssä, Yhdysvalloissa.

Airbrush Action Magazinessa on esiintynyt useita maailmanluokan taiteilijoita, mukaan lukien Don Eddy, Jesse James, Ed Roth, Alex Ross, Robert Williams, George Barris, Thomas Blackshear, Charles White III, Chuck Close, Mark Fredrickson, Jerry Ott, H.R. Giger, Terry Hill, Dru Blair, Frank Frazetta, Hajime Sorayama, Drew Struzan ja monia monia muita. Siinä on esitelty myös julkisuudesta tuttujen henkilöiden töitä, kuten Hugh Hefner, Martin Mull ja Billy Dee Williams.

Lehti on arvovaltainen resurssi kynäruiskumaalaukseen liittyvälle tiedolle, vinkeille, uutisille ja arvosteluille. Lehti sopii sekä harrastajille että ammattilaisille. Sitä toimittavat kynäruiskumaalauksen intohimoiset harrastajat ja ammattitaiteilijat.

Airbrush Action on tuottanut yli 100 opetus-DVD:tä kynäruiskumaalauksesta, Photoshopista ja muista aiheista, julkaissut 10 kirjaa kynäruiskumaalauksesta, pingstripingista ja taiteesta, sekä järjestänyt lukuisia workshoppeja aiheista. Opetusvideoiden katseluoikeuksia voi ostaa airbrush.tv -sivustolta.

Katso myös

Lisätiedot

Kenelle?

Kynäruiskumaalauksen ammattilaisille ja harrastajille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Airbrush Action

Päätoimittaja

Cliff Stieglitz

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

45 000 (keskipainos 2012)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram