Популярная механика

Популярная механика (engl. Popular Mechanics) on suosittu amerikkalainen tiedelehti, jota on julkaistu englanniksi vuodesta 1902 ja venäjäksi vuodesta 2002 lähtien. Sen vakioaiheita ovat autot, koti, luonto, tiede ja teknologia.

Lehden venäjänkielistä painosta julkaistaan lisenssillä. Lehti ilmestyy kuukausittain ja sen levikki on 200 000 kappaletta. Vuoteen 2008 asti lehden päätoimittaja oli Alexander Krek ja syyskuusta 2008 lähtien Sergei Apresov.

Artikkelien teemoja ovat muiden muassa historia, tekniikka (robotiikka, elektroniikka, tietotekniikka, kuljetus, nanoteknologia, energia, teknologia-arkkitehtuuri, modernit laitteet, keksinnöt jne.), tähtitiede (kosmologia, planeettojen tila jne.), fysiikka, kemia, biologia ja aseet.

Популярная механика tilattavissa nyt myös Suomeen vuoden määräaikaistilauksena (sis. 12 numeroa)!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Popular Mechanics -lehden venäjänkielistä painosta Популярная механика on julkaistu Venäjällä vuodesta 2002 lähtien. Lehteä julkaisee Sanoma Independent Media (ven. российский издательский дом) Hearst Communicationsin lisenssin alla.

Популярная механика -lehti kertoo lukijoilleen uusimmista tieteen ja teknologian läpimurroista Venäjällä ja kaikkialla maailmassa, huippuluokan innovaatioista avaruuden, ilmailun, aseiden, tietokoneiden ja autojen aloilla – lyhyesti sanottuna kaikista ihmisen saavutuksista, jotka tulevat muuttamaan meidän jokapäiväistä elämää.

Teknologiat

Jokapäiväinen elämämme ei muutu itsestään – se tapahtuu vain uuden teknologian syntymisen kautta. Teknologia ympäröi meitä kaikkialla; kotona, töissä, autossa, ravintolassa ja elokuvissa. Me emme vain aina huomaa sitä. Lehti auttaa kiinnittämään huomiota niihin.

Tiede

Tässä kolumnissa annetaan yleiskuva modernin tieteen uusimmista läpimurroista. Tarinat ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Niiden avulla lukijat hallitsevat jopa kaikkien monimutkaisinta informaatiota.

Aseet

Melkein kaikki miehet ovat kiinnostuneita aseista. Tästä lehdestä löydät monenlaista tietoa aseista: tehokkaan keskiaikaisen jousen valmistamisesta aina sähkömagneettisen pommin virtapiiriin asti.

Autot

Lehden toimitus ei ole kiinnostuneita hansikaslokeroiden tai mukinpidikkeiden määrästä, tavaratilan koosta tai istuinsuojien materiaalista. He yrittävät ymmärtää auton ydintä: miksi joku malli on tehty tällä tavalla, eikä toisella tavalla, ja miten se eroaa muista.

Artefaktit

Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa luovat uskomattomia asioita. Lehti tutustuttaa lukijat mieheen, joka valmistaa haarniskoja kissoille ja hiirille, kuvanveistäjään, joka käyttää jättimäisiin veistoksiinsa Meccano-rakentelusarjan osia, sekä lukuisiin muihin keksijöihin.

Ihmiset

Tässä osiossa johtavat tutkijat ja urheilijat, keksijät ja astronautit, suunnittelijat ja insinöörit kertovat tarinoita onnistumisistaan, jotka ovat ovat muuttaneet jokapäiväistä elämäämme parempaan suuntaan.

Ohjeet

Tässä osiossa annetaan laaja kuva joidenkin hienojen koneiden kojelaudasta tai hallintalaitteista. Nuolet ja kommentit osoittavat painikkeiden ja säätimien tarkoitusta. Lukijalla on mahdollisuus istua hetki maailman upeimpien koneiden istuimella.

Adrenaliini

Tämä kolumni pitää lukijat ajan tasalla uusimpien moottoriveneiden, polkupyörien, moottoripyörien, moottoroitujen laskuvarjojen, vesisuksien ja muiden kulkupelien uusimmista malleista, sekä siitä, miten ne on valmistettu. Lukijat saavat tietää mitä nykyaikaisia materiaaleja ja tekniikoita niiden valmistamiseen käytetään, jotta urheilukokemuksesta tulee entistä jännittävämpää.

Testiajot

Kukaan ei tee tällaisia asioita, kuin PM. Toimittajat kutsuvat lukijoita osallistumaan erilaisten laitteiden testaamiseen: alkaen höyryvetureista aina sotilasrobotteihin ja tankkeihin. Unohtumattomat kokemukset ovat taattuja!

Valmistettu Venäjällä

Популярная механика on varma, että Venäjällä on paljon syitä olla ylpeä itsestään avaruuslentojen ja baletin lisäksi. Se julkaisee juttuja venäläisten tiedemiesten löydöistä ja keksinnöistä, jotka ovat maailmankuuluja, mutta eivät tarpeeksi tunnettuja kotimaassaan.

Tee-se-itse

Mikään ei ole niin mukavaa, kuin luoda jotain omin käsin. Toimituksen testaamia "reseptejä" käsintehtyihin aseisiin, leluihin, ajoneuvoihin ja erilaisiin laitteisiin saavat lukijat tuntemaan itsensä todellisiksi keksijöiksi.

Lisätietoa lehdestä:

Lisätiedot

Kenelle?

Tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneet miehet ja naiset

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Independent Media Sanoma Magazines

Päätoimittaja

Sergey Apresov (Сергей Апресов)

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

200 000

Lukijamäärä

1 236 600 (NRS-Россия 2015)

Lukijaprofiili

82 % mieslukijoita, 18 % naislukijoita (NRS-Россия 2015)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

-

Maa

Venäjä

Kieli

venäjä

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram