Suomitutka - Vastaa kyselyihin ja tienaa rahaa

Suomitutka - Vastaa kyselyihin ja tienaa rahaa

Suomitutka on Sanoman kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset pääsevät ilmaisemaan mielipiteensä mediaan, tuotteisiin, palveluihin ja markkinointiin liittyvissä sähköpostikyselyissä. Kyselyjä teettävät Sanoma ja muut yritykset, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan ihmisten mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Kyselyihin vastataan verkkolomakkeella silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Kiitokseksi kyselyyn vastaamisesta saat pienen rahallisen korvauksen, jonka voit käyttää lahjakortteihin, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai siirtää rahana omalle PayPal-tilillesi. Kyselyissä antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Niitä käytetään vain Suomitutkan omissa tutkimuksissa, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Suomitutka on perustettu vuonna 2012 ja se on rakennettu yhteistyössä markkinatutkimuksiin erikoistuneen Nepan kanssa.

Suomitutkan ilmainen jäsenyys ei sido mihinkään

Suomitutkan jäsenyys on vapaaehtoista ja ilmaista, eikä se velvoita vastaamaan esimerkiksi tiettyyn määrään kyselyitä. Vastaat vain niihin kyselyihin, joihin haluat ja silloin, kun haluat. Vastauksesi käsitellään anonyymisti.

Liityttyäsi Suomitutkan jäseneksi, saat sähköpostitse kutsuta kyselyihin. Jokaisessa kutsussa ilmoitetaan kyselyyn vastaamiseen arviolta tarvittava aika sekä vastaamisesta maksettava korvaus.

Paneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan suoraan tuotteiden ja palveluihin kehittämiseen sekä markkinointiin.

Paljonko Suomitutkan kyselyistä maksetaan?

Jokaisesta loppuun saakka tekemästäsi kyselystä maksetaan rahallinen korvaus tilillesi. Korvauksen suuruus vaihtelee tyypillisesti 0,2-2 euron välillä.

Korvaukset voit lunastaa Presentcard.fi -lahjakortteina tai siirtää rahat suoraan omalle PayPal-tilillesi. Voit halutettasi lahjoittaa myös osan summasta tai koko summan WWF:lle. Korvauksen lunastaminen tapahtuu omasta profiilista kohdasta "lunasta palkintoja".

Ansaittuasi vähintään 10 € voit tehdä Superlahjakortti-lunastuksen, jolloin saat lahjakorttikoodin sähköpostiisi. Koodilla voi vapaasti valita haluamasi lahjakortin Presentcard.fi:n valikoimasta. PayPal-siirron alaraja on 5 € ja WWF-lahjoituksen 2,5 €.

Liity ilmaiseksi Suomitutka-paneeliin tästä!

Liittymällä nyt osallistut iPad-tabletin arvontaan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram