Ruokalehtien reseptisivut kiinnostavat

Julkaistu: 16.12.2014
Maku.fi joulureseptit
Maku.fi joulureseptit

Maku-lehden verkkosivuilta löytyy paljon herkullisia joulureseptejä.

Netin ruoka- ja reseptisivustot keräävät paljon kävijöitä joulun alla, kertoo Aikakausmedian tiedote.

Nettireseptit ovat korvanneet osittain keittiön reseptikirjat ja -vihkot. Reseptejä etsitään tietokoneen lisäksi entistä enemmän mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla.

Esimerkiksi Kotilieden nettisivuilla käy jouluviikolla noin 300 000 kävijää, mikä on kolme kertaa enemmän kuin muina viikkoina, kertoo Kotilieden päätoimittaja Leeni Peltonen.

Maku-lehden nettisivuilla 40 prosenttia kävijöistä on uusia kävijöitä, jotka päätyvät sivuille hakukoneiden kautta.

Netistä haetaan yleensä jotain tiettyä reseptiä tai selataan hyviä vaihtoehtoja. Joulun alla suosituimpia reseptihakuja ovat porkkana-, lanttu- ja perunalaatikot, piparkakut sekä kinkunpaisto-ohje.

Reseptejä on näppärä seurata tiskipöydän kulmalle asetetusta älypuhelimesta tai tabletista. Monet myös tulostavat reseptejä talteen tai muistilistaksi kauppaan.

Katso suosituimpien ruokalehtien tarjoukset:

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram