Mondo selvitti suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteet

Vapaudenpatsas New Yorkissa

Matkailulehti Mondo selvitti suomalaisten matkailijoiden parhaat matkakohteet, lentoyhtiöt ja hotellit. Tässä maistiaisia:

1. New York

Vapaudenpatsas New Yorkissa
New York on suomalaisten matkailijoiden mielestä paras kaupunki jo toista vuotta peräjälkeen. Parasta New Yorkissa on shoppailu, ravintolat ja tunnelma. Miinusta hintataso.

2. Lontoo

Silta Lontoossa
Lontoossa suomalaismatkailijoiden kehuja keräävät museot, jalkapallo, kansainvälisyys ja brittihuumori. Kestosuosikki, johon moni matkailija palaa toisenkin kerran.

3. Berliini

Brandenburgin portti Berliinissä

Berliinin suosio on nousussa ja se paransi edellisvuotista sijoitustaan. Berliinissä viehättävät sen rosoisuus, historia ja edullinen hintataso.

4. Pariisi

Eiffelin torni Pariisissa

Romantikkojen Pariisi on kuin tehty nautiskeluun. Tunnetaan myös rennosta ruokakulttuurista. Hauska uusi ilmiö ovat cave á mangerit eli ravintolan ja viinikaupan yhdistelmät.

5. Tokio

Kabuki-teatteri Tokiossa

Viidenneksi listalla pääsee Tokio, joka saa parhaat pisteet majoitustarjonnastaan. Kiitosta kerää myös paikallisten ystävällisyys.

Mitkä ovat seuraavaksi suosituimmat kaupunkikohteet? Mihin rantakohteisiin suomalaiset mieluiten lähtevät? Entä mitkä ovat parhaat lentoyhtiöt ja hotellit?

Tilaa Mondo ja ota selvää!

Kuvat: Pixabay

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram