Matkaopas uudistuu 11.3.

Matkaopas 2/2015: Löhöloma, Jaakko Selin, Jordania, Machu Picchu, Reykjavik, Madrid, Kööpenhamina, Pietari
Matkaopas 2/2015: Löhöloma, Jaakko Selin, Jordania, Machu Picchu, Reykjavik, Madrid, Kööpenhamina, Pietari

Ensimmäinen uudistunut Matkaopas ilmestyy 11.3.2015

Suomen suurin matkailulehti Matkaopas uudistuu maaliskuussa. Uudistunut lehti haluaa palvella jatkossa entistä suurempaa kohderyhmää ja huomioida paremmin aktiivisesti matkustavat 55-plussat.

Matkaoppaan joka numerossa esitellään elämyksellisiä kaukokohteita ja hyvän olon liikuntamatkoja sekä annetaan vinkkejä viikonloppumatkailijoille. Jokaisessa numerossa on 16-sivuinen kaupunkiopas, jossa on kolmen ajankohtaisen kaupunkikohteen ruokapaikat, nähtävyydet ja matkavinkit.

"Matkailu on megatrendi ja yksi harvoista taloudenaloista, jotka ovat globaalisti kasvussa. Matkailijoiden joukko on entistä kirjavampi. On reppu selässä kaukokohteita koluavia seikkailijoita, eri puolille maailmaa lentäviä aktiivimatkailijoita kuin myös kerran vuodessa rantalomalle suuntaavia. Kasvava matkailumuoto on kolmen sukupolven lomat, joiden suunnittelussa on sovitettava yhteen monenlaisia tarpeita", päätoimittaja Riitta Korhonen kertoo Sanoman tiedotteessa.

Matkaopas tarkastelee matkustusta useista eri kulmista. Se pyrkii huomioimaan kiinnostavat ihmiset, maailman maut, historian, kulttuurin, luonnon ja shoppailun.

Matkaopas haluaa tarjota uusia löytöjä ja kohtaamisia, sekä palvella myös heitä, jotka matkustavat nojatuolista käsin.

Ensimmäinen uudistuneen Matkaoppaan numero ilmestyy tänään 11.3.2015. Lehti ilmestyy jatkossakin kuusi kertaa vuodessa.

Katso Matkaopas-tarjous ja tilaa lehti tästä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram