Matkalehti jatkaa matkailuportaalina

Matka24.com -portaali

Tammikuussa lopetetun Matkalehden jäljille syntyy uusi matkailumedia: matka24.com -portaali. Sen takana ovat Matkalehden tekijät ja perustajat, joiden työt loppuivat kustantajan lopetettua lähes 30 vuotta ilmestyneen matkailulehden.

Matka24-portaalin sisältö koostuu matkareportaaseista, matkailu-uutisista ja muusta materiaalista, jota Matkalehti jätti jälkeensä. Tarjolla on myös Matkalehden kaikki numerot näköislehtenä melkein 10 vuoden ajalta.

Uusi matkailumedia aikoo julkaista informatiivisia matkailujuttuja maailmalta ja kotimaasta sekä erilaisia testejä ja vertailuja.

Matka24-portaali on maksullinen verkkopalvelu, jotka eivät tunnetusti ole houkutelleet kovin helposti suomalaisia. Maksullisuuden elinehto on, että sisältö on laadukasta ja se tarjoaa lukijoilleen jotain lisäarvoa, mitä muut mediat eivät tarjoa.

"Meillä on massiivinen määrä matkailujuttuja ympäri maailmaa. Hankimme uusia juttuja yli vuoden tarpeisiin ennen kuin saimme tiedon Matkalehden lopettamisesta. Mielenkiintoista luettavaa on siis tulossa", päätoimittaja Jorma Aula lupaa matka24.com -sivustolla.

Kuukauden lukuoikeus maksaa alle irtonumerohinnan ja sillä saa luettavaksi kaikki siihen mennessä julkaistut jutut.

"Tällä pyrimme mahdollisimman hyvien ja kuluttajan kannalta kriittistenkin matkailujuttujen julkaisemiseen. Tämä on etu lukijoille, jotka saavat näin ammattilaisten tekemiä juttuja, ei pirstaleista tietoa, mitä monet matkailuportaalit suoltavat."

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram