Glorian Koti uudistui

Julkaistu: 3.12.2014
Glorian Koti joulukuu/2014 - 38 ideaa rentoon juhlaan

Sisustuslehti Glorian Kodin täysin uudistunut ensimmäinen numero on ilmestynyt. Lehti tuo uusia tuulia sisutukseen ja auttaa toteuttamaan kotiin liittyvät unelmat. Uudistuksen myötä lehti on nyt entistä monipuolisempi ja käytännönläheisempi.

"Glorian Koti on nyt entistä elämyksellisempi ja palvelevampi kokonaisuus. Yhdistämme mielenkiintoisella tavalla kodin sisustamiseen ja kotielämään liittyviä aiheita. Uskomme, että sisustusprojekti on innostuneelle sisustajalle tapa toteuttaa itseä. Siksi haluamme ratkaista modernin sisustajan keskeisimmät ongelmat sivuillamme", päätoimittaja Tytti Kontula kertoo Sanoman verkkosivuilla.

”Kodinsisustajan keskeisin tarve on oman tyylin ja maun kehittäminen, halu tulla entistä varmemmaksi sisustajaksi. Myös luova tilankäyttö, säilytysratkaisut ja remontin tai sisustusprojektin budjetointi ovat sisustajia kiinnostavia teemoja”, Kontula jatkaa.

Uutena osiona lehteen tulee Projekti, jossa lukija pääsee kokeilemaan sisustustaitojaan ja oppimaan uutta. Lisäksi lehdessä annetaan vinkkejä muodonmuutoksiin, esitellään täysin remontoituja koteja ja annetaan shoppailuvinkkejä. Lukijoiden sisustuspulmia ratkotaan sisustusarkkitehti Joanna Laajiston avulla.

Uusimmassa numerossa vieraillaan Maria Veitolan kotona, käsitellään eteisen muodonmuutosta ja annetaan ideoita juhlaan.

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram