Aikakauslehtien mediakortit Mediakortit.fi -palvelusta

Julkaistu: 22.1.2015
Mediakortit.fi -palvelu

Aikakausmedia on avannut uuden Mediakortit.fi -palvelun, joka auttaa löytämään aikakauslehtien tiedot entistä helpommin. Uuden palvelun luvataan olevan entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi. Lehtien ilmestymisaikataulut, ilmoitushinnat ja -koot palvelevat erityisesti mediapäätöksiä tekeviä, joiden toivomuksesta palvelua alettiin myös kehittämään.

Mediakortit.fi -palvelu sisältää noin 250 aikakauslehden tiedot ja lehtiä voi hakea aakkosittain, lehtiluokittain, asiasanoin ja teeman perusteella. Lehtiä voi myös vertailla keskenään ja lehden  tiedot voi viedä helposti Excel- ja PDF-tiedostoon tai lähettää ne sähköpostilla. Sivusto skaalautuu responsiivisen suunnittelun ansiosta myös mobiililaitteille.

Aikakauslehtien mediatiedot ovat saatavilla nyt myös englanniksi. Tämä parantanee kansainvälisiä yhteyksiä, koska iso osa mainostajista on kansainvälisiä yrityksiä.

Image-lehden mediakortti

Esimerkiksi Image-lehden mediakortti näyttää tältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram